У мережі показали звернення Ніни Матвієнко до своєї доньки

0
У мережі показали звернення Ніни Матвієнко до своєї доньки
Після похорону народної артистки України Ніни Матвієнко в мережі почало поширюватися відео, де співачка звертається до своєї дочки Антоніни. Незважаючи на те, що вперше це відео з'явилося ще в 2022 році, сьогодні воно викликало більше емоцій.

Про це пише УНІАН.

У ролику Ніна Митрофанівна говорить про те, що дуже любить свою дочку і сумує за нею. Вона каже, що їй не спиться ночами через розлуку з рідною людиною.

Відзначимо, на початку повномасштабного російського вторгнення Тоня Матвієнко разом з дітьми поїхала за кордон і тільки через якийсь час повернулася додому.

"Нехай краще буде та кухня брудна, щось незроблене, нехай краще все це знову повториться, але щоб ти там була. Там може нікого не бути, але, якщо тебе немає, там немає дому", – сказала Ніна Матвієнко.

@zyundex Ніна Матвієнко звернулася до доньки Антоніни ????#зюндекс #zyundex #нінаматвієнко ♬ оригінальний звук - Z Y U N D E X
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні