В українському місті підірвали залізницю: горить поїзд рф

1
В українському місті підірвали залізницю: горить поїзд рф
Сьогодні вранці мелітопольські партизани підірвали у окупованому місті потяг російських загарбників. Про це повідомляють у Центрі національного спротиву.

Про це пише УНІАН.

Мова йде про потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо, а у зворотному напрямку: пошкоджену техніку, награбовану залізну руду, зерно та інше майно. Вибух пролунав о 7:40, відомо про пошкодження 150 метрів залізниці та тепловоза.

Загарбники оточили місце події, вони хочуть приховати факт диверсії та розшукати партизанів. "Партизани ж вже у безпеці та обіцяють ще більше таких вибухів у найближчому майбутньому. Нагадаємо, що це вже десята успішна диверсія на залізниці за 2023 рік, вчинена партизанами Запорізької області", - додали у ЦНС.

Тим часом Сили спеціальних операцій підтвердили, що підрозділ Руху опору відрізав окупантів від постачання боєприпасів і палива на Запорізькому напрямку. Встановлюється додаткова інформація щодо російських втрат.

"Завдяки диверсійним діям наших воїнів о 07:30 ранку було підірвано залізничну колію. У результаті вибуху пошкоджене залізничне полотно та потяг, який доставляв боєприпаси та паливо для армії РФ", - повідомляє прес-служба ССО у Telegram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці партизани! Продовжуйте нищити рашистів.16.10. 2023 р
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні