На трасі Луцьк-Рівне мікроавтобус на смерть розчавив чоловіка

0
На трасі Луцьк-Рівне мікроавтобус на смерть розчавив чоловіка
Біля Рівного сталась аварія, у якій загинув 40-річний водій. Чоловік за кермом мікроавтобуса не впорався з керуванням і в’їхав у відбійник, внаслідок чого авто перекинулось.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Аварія сталась близько 09:15 у п’ятницю, 13 жовтня, біля села Понебель (орієнтовно за 10 км від Рівного по трасі «Луцьк-Рівне»).

«Водій автомобіля Mercedes-Benz, 40-річний житель Рівного, не врахував стан дорожнього покриття, не вибрав безпечної швидкості руху та, не впоравшись із керуванням, врізався у відбійник. Від удару бус перекинувся, а керманич випав із салону, в результаті чого його придавило транспортним засобом», – йдеться у повідомленні.

️Від отриманих травм чоловік загинув на місці події: медики лише констатували смерть рівнянина. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні