У ГУР просять українців бути пильними: що сталось

1
У ГУР просять українців бути пильними: що сталось
Удар російських загарбників по селу Гроза у Харківській області показав, наскільки сильний агентний вплив має Росія в Україні.

Про це в ефірі національного телемарафону сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

Тому українці мають бути пильними. Особливо, щодо людей, які виїхали в Росію після початку війни або з деокупацією певної території нашої держави.

За його словами, українські сили безпеки активно працюють у напрямку боротьби з колаборантами. Зокрема, він підкреслив, що ГУР регулярно отримує повідомлення від СБУ про викриття чергових зрадників, які допомагали ворогу нищити українську цивільну інфраструктуру, а також бити по українських оборонцях.

"Це процес, який триває постійно, контррозвідувальна робота - це не той момент, коли можна один раз відпрацювати й забути. Агресор кидає великий ресурс і залучає розгалужену мережу для того, щоб підтримувати її й вербувати та знаходити все нових агентів", - сказав Юсов.

Він розповів, що дуже часто, особливо під час деокупації українських територій, ворожі спецслужби можуть залишати навмисно прихованих агентів, які продовжуватимуть роботу на державу-агресора і передаватимуть росіянам інформацію. Тому закликав українців бути пильними.

"Якщо до вас раптом звертаються люди, які виїхали разом з загарбниками або перебувають на території держави-агресора, навіть, здавалося б, з побутових питань, це одразу має викликати певну настороженість. І про це треба повідомляти представникам правоохоронних органів і спецслужб", - наголосив Юсов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
What are the perfect-paying slots? It’s hard to
checklist the perfect-paying slots because there’s no single
agreed definition. After all, it’s better for the holiday corporations to have every journey totally
booked, meaning that they’ll fortunately push down prices to encourage
patrons. The RTP of a slot does not determine the variance; it’s potential to have each low and high variance on slot games with the identical RTP.
In case you are betting low, a excessive RTP and low variance pays smaller sums out often and could be preferable.
More onerous drive area will keep you from working out of room for video and image
information or newer functions, which are solely getting bigger and
larger. Again, there's an obvious place for it to plug in on the motherboard and on the
drive itself. I think, once more, that being ready to go away issues out is
kind of key when it comes to issues like video production, in all probability photograph production too since you ' re not having
to clear this space each time. Some players also like video games
which have plenty of extra features and bonuses; these might be too complicated for rookies however are an effective way to add extra curiosity.


Online slots games real money - RAJASLOTO
https://magalierenehayes.com

RAJASLOTO - Nine Methods To Have (A) Extra Interesting Slot Online With
Highest Rtp Online Slots 2023
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні