«ПриватБанк» масово блокує рахунки українців: що відбувається

0
«ПриватБанк» масово блокує рахунки українців: що відбувається
В Україні клієнти державного «ПриватБанку» скаржаться на те, що їхні платежі та перекази блокують.

Про це пише Главред.

«Такого знущання над клієнтом і не придумаєш. Банк «чекає підтвердження?!» Від кого? Платіж по зарплаті», - поскаржився клієнт банку. Він каже, що після спроби провести платіж транзакцію заморозили.

У «ПриватБанку» пояснили, що будь-який платіж, який здійснюється з картки банку, може потрапити під перевірку.

«З метою забезпечення безпеки операцій в мережі і захисту коштів на рахунках ми проводимо додаткову перевірку. Це звичайна стандартна процедура, яку ми вибірково здійснюємо з метою недопущення різного роду ризиків», – кажуть співробітники банку.

Ще один клієнт «ПриватБанку» розповів, що його рахунки заблокували через те, що він не помітив повідомлення і не підтвердив джерела свого доходу.

«При цьому для повернення коштів мені потрібно з'явитися у відділення і принести список документів, який банк направив за місцем реєстрації. У цьому випадку виникає дві проблеми: 1. Місце моєї реєстрації на окупованій території. 2. Я перебуваю за кордоном і з'явитися в найближчому майбутньому не можу», – говорить клієнт.

Також в «Приваті» відзначили, що рахунок клієнта заблокували через те, що він не пройшов фінансовий моніторинг.

«При розірванні ділових відносин клієнту надається можливість переведення залишків в інший банк. Додатково вам буде направлено офіційну відповідь з даного питання», - відповіли співробітники банку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні