Три знаки Зодіаку, які не вміють одягатися

0
Три знаки Зодіаку, які не вміють одягатися
Три знаки Зодіаку, які зовсім не вміють одягатися – перевірте, раптом ви серед них.

Про це пише Радіо Трек.

Раки
Мабуть, це чемпіони з антитрендів. Раки не особливо люблять вибирати одяг, віддають перевагу зручним моделям та речам, перевіреним часом. Між стилем та комфортом вони завжди оберуть друге. Раки можуть носити речі довго, поки вони у хорошому стані та підходять за розміром. Щоправда, в їхньому гардеробі зовсім не враховано актуальних тенденцій — і це справді стає проблемою.

Діви
Представниці цього знака легко переходять від стилю «синя панчоха» до «я одягну все краще відразу». Вони можуть носити речі з останніх колекцій і спокійно поєднувати їх із потертими виробами, що втратили товарний вигляд. Але більшість Дів досить скупі і рідко купують собі обновки. Результат — застарілий гардероб.

Леви
Ось, хто любить виглядати як королева, причому незалежно від ситуації. Правда, часом Леви більше схожі на сорок: бажання виділитися за допомогою яскравих кольорів, страз, паєток для них важливіше, ніж доречність луку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні