«Краще би прийшли росіяни»: блогер із заходу України публічно підтримував рф

1
«Краще би прийшли росіяни»: блогер із заходу України публічно підтримував рф
Служба безпеки України викрила буковинського політолога й блогера, який під час воєнного стану публічно виправдовував збройну агресію РФ проти України.

Про це повідомили у відомстві.

За даними спецслужби, у листопаді минулого року чоловік зі свого акаунту в забороненій в Україні соцмережі «Вконтактє» писав коментарі у спільнотах «армия России | обзор новостей» та «Донецк ДНР новости Донбасс Россия Новороссия сво», у яких дії окупантів визнавав правомірними.

«Зокрема, під дописом про можливий наступ російських військових частин з території Білорусі він розмістив коментарі: «Та поскорее бы уже начали! Не пойму чего они затягивают с наступлением», «Уже натренерованые в этот раз Киев таки возьмут не то чтобы за дни, за часы». Окрім того, зловмисник висловлювався, що «краще би прийшли росіяни, зате був би мир», «Крим - це частина РФ». Також він запевняв, що більша частина України готова погодитись на спільний з РФ уряд в обмін на завершення війни, а в Чернівцях «достатньо тих, хто б зустрічав росіян із квітами», - йдеться у повідомленні.

Експертиза повністю підтвердила факти злочинної діяльності блогера. Йому оголосили підозру у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікації її учасників (ч.1 ст. 436-2 ККУ).

Наразі триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких гнид потрібно гнати з України. Його мозочок вже неможливо виправити. Горбатого тільки могила виправляє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні