Чому жінки люблять квіти?*

0
-3
Чому жінки люблять квіти?*
Навіщо дарувати квіти дівчині? Хоча б для того, щоби її порадувати. Якщо дівчині чи жінці дарують квіти, це одразу викликає у неї посмішку. Але почуття радості триває довше! Отримавши квіти, вона довго розставляє їх у вазі, знову та знову переживаючи приємні миті. Погодьтеся, ця причина подарувати квіти істотна сама по собі. І упускати таку можливість не варто. А привід подарувати квіти дівчині завжди знайдеться. Зрештою, можна зробити це просто так, що буде приємніше подвійно.

Деякі чоловіки вважають, що квіти – це непрактичний подарунок. Однак, це велика помилка. Кожна жінка захопиться гарним букетом. Якщо чоловік підносить жінці квіти, вона сприймає це як знак власної значущості, комплімент. Квіти приносять радість.

Квіти = любов?



Троянди - найпопулярніші квіти, символ кохання та пристрасті. Найчастіше дарують композиції з червоних квітів жінкам, виявляючи цим глибокі почуття та повагу. Білий букет - це символ вічного кохання. Їхніми власниками стають, як правило, молоді дівчата. За допомогою рожевих кольорів виявляють захоплення та ніжність.

Кохання – легке повітряне почуття. Іноді людині не вистачає звичайних слів, щоб висловити все те, що таїться у його серці. Саме у таких ситуаціях на допомогу приходять квіти. Традиція виявляти за допомогою квітів почуття з'явилася багато років тому. Існує безліч варіантів букетів, які допоможуть висловити кохання. Можна вибрати і екзотичну, і традиційну композицію садову. Можна зважити на побажання одержувача або звернутися до професіоналів, які допоможуть вибрати букет.

Квіти - відмінний спосіб для сюрпризу



Безумовно, ефект від букету квітів із сюрпризом усередині буде меншим, ніж від величезного торта, з якого вистрибує стриптизер або виїжджає Audi. Але все ж таки це те, що зуміє приховати основний сюрприз до слушного моменту. Так, наприклад, якщо ти не наважуєшся освідчитися в коханні дівчині, то можеш сховати в букет записку з важливими для тебе словами. Коли дівчина ставитиме квіти у вазу, обов'язково виявить її.

Квіти живі, справжні, яскраві. Вони є символом відданості, яскравого кохання, ніжних почуттів, турботи. Жінки асоціюють квіти із собою, тому кожна представниця прекрасної статі має свої уподобання. Вони змушують жінку відчути себе щасливішою. Жінці приємно почуватися коханою та бажаною. Тому вона завжди буде рада гарному букету квітів. Отримавши у подарунок квіти, жінка сама начебто розквітає. Вона іскриться внутрішнім світлом, на її обличчі з'являється посмішка.
Теги: троянди
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні