На фронті загинули восьмеро військових з однієї області

0
На фронті загинули восьмеро військових з однієї області
На війні від рук росіян продовжують гинути найкращі сини Вінниччини – мужні захисники. На цей раз стало відомо про загибель вісьмох воїнів.

Про це повідомляє I-VIN.INFO.

У неділю, 8 жовтня, вінничани проводжали на вічний спочинок полеглого воїна Сергія Сташевського. Відданого, мужнього, справжнього патріота.



У суботу, 7 жовтня, ще один синьо-жовтий стяг замайорив над свіжою могилою. Вінниця прощалася із Євгеном Кравцовим, який віддав своє життя за Україну. Вірний військовій присязі воїн загинув 1 жовтня на Куп’янському напрямку. Йому було лише 27 років, з яких майже 9-ть присвятив боротьбі із російськими загарбниками.



Захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, виявивши стійкість та мужність в боях за Батьківщину загинув військовий Богдан Мартинюк. Герою було 22 роки.



У Жмеринській міській територіальній громаді 7 жовтня 2023 року оголошено Днем жалоби. Цього дня громада прощається з героєм-земляком Віктором Денисовим, що віддав життя за Україну.



9 жовтня, у Тульчинській громаді оголосили День жалоби: зупинилося серце 40-річного військового Євгена Чепелюка.



На фронті загинув ще один мужній воїн з Вінниччини — житель Писарівки Максим Притула.



Знову важка втрата для Барської громади. Загинув воїн Вадим Горецький. Загинув наш земляк, Вадим Горецький, житель села Гулі. Життя захисника обірвалось 5 жовтня на Донецькому напрямку.



Знову важка втрата для Могилів-Подільської громади. Загинув воїн Руслан Павельчук. Перестало битися серце військового 7 жовтня 2023 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні