Відомий український співак потрапив у ДТП

0
Відомий український співак потрапив у ДТП
Співак Володимир Дантес вийшов на зв'язок з шанувальниками та розповів неприємну історію, яка днями трапилася з ним.

Про це пише ТСН.

Виконавець обурився тим, що деякі люди зовсім не мають емпатії та егоїстично ставляться до інших. Так, як поділився Дантес, вчора він потрапив у невелике ДТП в центрі столиці.

На щастя, обійшлося без серйозних ушкоджень і ніхто з учасників руху не постраждав. За словами Дантеса, його підрізав чоловік на іншому автомобілі.

«Емпатію у суспільстві десь зникла. На маленькому прикладі розкажу. Вчора я потрапив у ДТП, мене підрізало авто, я не винен у цьому. Але все нормально, нічого страшного, побились і побились. Страховка завжди класно, коли є», - розповів співак.

Але обурило у цьому інциденті виконавця інше. Як розповів Володимир, просто під час оформлення аварії до нього підійшла фанатка та попросила зробити фото.

«Але найбільше, що мене обурило - коли я оформляв ДТП, а це дуже неприємна ситуація, в цей момент до мене підходить жінка: «О, а можна з вами сфотографуватися?». А воно ж просто той момент, коли ти просто хочеш це робити!», - обурився співак.

Як зауважив виконавець, він не хвилюється за своє авто, адже зараз є речі в житті набагато страшніші за побиту машину. Дантес звернувся до своїх шанувальників бути більш співчутливими до інших.

«ДТП взагалі ні про що, я не звертаю на нього увагу, це не порівняно з тим, що відбувається нашій країні, скільки гине людей, скільки руйнується міст, міста під обстрілами. А відео, які з Ізраїлю публікуються... Це просто жах! Але проявляйте емпатію на кожному відрізку вашого життя, допомагайте одне одному», - додав Дантес.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні