Коли правильно чистити зуби: до чи після їжі

1
Коли правильно чистити зуби: до чи після їжі
Норма чищення зубів — два рази протягом дня. Однак коли мова заходить про ранкову процедуру гігієни ротової порожнини, люди поділяються на дві категорії: ті, хто чистить зуби до сніданку та ті, хто після вживання їжі.

Про це пише medfactor.

Британська стоматологічна медсестра Анна Петерсон розповіла, що чищення зубів після сніданку — велика помилка. Вона зазначила:

Є важлива причина, щоб чистити зуби до сніданку. Після їжі кислотність підвищується, а щітка втирає цю кислоту в емаль, що пошкоджує покриття зубів.

Такої ж думки компанія, що виготовляє зубні пасти Colgate. У своєму звіті вона зазначила, що чищення зубів після їжі може вплинути на емаль.

Фахівці медичної групи Bupa не такі категоричні. Вони вважають, що чистка зубів через пів години після прийому їжі та пиття — нормальний варіант. Цього часу достатньо, щоб слина нейтралізувала кислоту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чистіть зуби замість їжі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні