У військкоматі побили чоловіка на очах у поліції

1
У військкоматі побили чоловіка на очах у поліції
У мережі з’явилося відео побиття чоловіка у військкоматі Чернівців у липні торік, правоохоронці долучили його до провадження і проводять перевірку.

Про це повідомили пресслужба Чернівецького обласного ТЦК, анонімні ТГ-канали, пише Dailylviv.com.

Відео оприлюднили в мережі вночі. На кадрах, які датовані 30 липня 2022 року, видно, що близько 03:30 чоловіка у наручниках завели у держустанову двоє поліціянтів.

У приміщенні з'явився чоловік у цивільному і головою вдарив затриманого.

Згодом на відео з'являються люди у військовій формі, ймовірно працівники ТЦК. Один з них починає бити затриманого. Поліціянт спостерігає за побиттям та посміхається. Також у кадрі знову з'являється нібито цивільний, який продовжує бити чоловіка у наручниках. Поліція знову лише спостерігає, не перешкоджаючи побиттю.

Після побиття черговий дає затриманому документи для підпису. Чоловік намагається щось пояснити, але до нього підходить військовий та починає бити. "Додаткових" стусанів йому надавав цивільний. Поліція просто спостерігає, військові посміхаються.

Зрештою, чоловік підписує документ, його виводять.



Анонімні Telegram-канали повідомляли, що все це відбувалось в приміщенні ТЦК та СП Чернівців, і таким чином з затриманого намагалися вибити згоду на підпис на мобілізацію.

Удень, 9 жовтня, Чернівецький обласний військкомат підтвердив, що подія відбулась 31 липня минулого року, і правоохоронці відкрили кримінальне провадження, проте, як повідомляють у військкоматі, відео не було у матеріалах справи.

"Щодо відео, яке поширюються у соціальних мережах.

Подія відбулась 31.07.2022. По даному факту відкрито кримінальне провадження, однак повідомлень про нього до Чернівецького обласного ТЦК та СП не надходило.

У зв’язку з опублікуванням відео та наявністю кримінального провадження зараз проводиться службова перевірка з метою встановлення обставин події.

Керівництво Чернівецького обласного ТЦК та СП категорично засуджує будь-які прояви порушення чинного законодавства України і проводить рішучі заходи щодо недопущення правопорушень та злочинних дій серед військовослужбовців і працівників ТЦК та СП", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть тих упирів з тцк скоро почнуть відстрілювати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні