Росія готує провокацію із захопленою в Україні західною зброєю

0
Росія готує провокацію із захопленою в Україні західною зброєю
Росія планує використати напад терористів ХАМАС на Ізраїль для масштабної провокації проти України: бойовикам уже передано захоплену в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та Євросоюзі

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Наступним, згідно з планом росіян, кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у буцімто продажу західної зброї для бойовиків на регулярній основі», — зазначили в ГУР.

Там стверджують, що в межах кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки «викривальних публікацій» і «розслідувань» у західних ЗМІ.

А для переконливості російські спецслужби мають намір використати коментарі зрадника з української прикордонної служби, старшого лейтенанта Руслана Сирового, який нещодавно втік до Москви.

«Чергова провокація ворога націлена на дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової допомоги нашій державі з боку західних партнерів», — пояснили в розвідці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні