На сході України загинули дев'ять військових із однієї області

0
На сході України загинули дев'ять військових із однієї області
За останні дні стало відомо про загибель дев'ятьох воїнів з Полтавщини на війні з окупантами. Інформацію підтвердили в громадах, звідки воїни були родом.

Про це пише Коло.

На війні проти російських загарбників загинув наш захисник із Десантно-штурмових військ ЗС України Юрій Сочка. Командира-штурмовика не стало в Запорізькій області. Він служив у 46-й окремій аеромобільній бригаді ДШВ ЗСУ.



6 жовтня, у Міському палаці культури відбулося прощання із 45-річним захисником України Володимиром Юрійовичем Івасенком. У військового залишилася мати.



В боях за Україну загинув випускник 2009 року Лубенського лісотехнічного коледжу, сержант Покотілов Сергій Васильович, 1989 року народження. Герой загинув при виконанні бойового завдання на Херсонщині отримавши поранення несумісне з життям.



29 вересня на околицях Новодарівки Запорізької області загинув стрілець-помічник гранатометника, Роман Сергійович Філяєв із Зіньківської громади.



2 жовтня 2023 року загинув воїн з Кременчука Кононенко Сергій Валентинович. Сталося це під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України поблизу населеного пункту Міньківка, Бахмутського району, Донецької області.



2 жовтня 2023 року загинув житель села Харківці Гадяцької громади Володимир Іванович Білан, 1993 року народження. Загинув солдат під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого обстрілу, в Луганській області, самовіддано й до останнього подиху захищаючи рідну країну та кожного з нас.



30 вересня 2023 року біля населеного пункту Сухі Яли Донецької області, виконуючи обов’язок військової служби, пішов у вічність житель міста Карлівка, 58-річний Торопенко Віталій Михайлович.



1 жовтня 2023 року в місті Лиман Донецької області помер захисник, гранатометник 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти Кургузов Дмитро Юрійович з Тарандинців Новооржицької громади Лубенського району.



Під час перебування у відпустці 4 жовтня раптово помер військовослужбовець Левченко Дмитро Іванович з Новогалещинської громади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні