Росіяни посилюють мінування у одній із областей України

0
Росіяни посилюють мінування у одній із областей України
Російська армія посилює мінування поблизу Роботиного і Вербового та намагається закріпити ЗСУ на ділянках фронту, віддалених від західної частини Запорізької області.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передає Главком.

Російські війська розпочали повторне мінування раніше розмінованих територій на лінії Роботине-Вербове (від 10 до 18 км на південний схід від Оріхова) для досягнення тактичної раптовості.

Крім того, росіяни посилили тактичні наступальні операції на кількох ділянках фронту за межами Запорізької області. ЦЕ зроблено з метою розтягнути оборону української армії та відвернути сили від південного напрямку.

За словами речника Таврійського угруповання військ України полковника Олександра Штупуна, російські війська намагаються зафіксувати українські сили на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, щоб не дати їм перекинути резерви на Запорізький напрямок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні