Рф хоче використати ситуацію в Ізраїлі проти України - ISW

0
Рф  хоче використати ситуацію в Ізраїлі проти України - ISW
Росія намагатиметься використати напад бойовиків ХАМАС на Ізраїль для своїх інформаційних операцій, спрямованих на зменшення підтримки та уваги США й Заходу до України.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передає gazeta.ua.

Зокрема, в РФ уже звинуватили Захід у зневазі до конфліктів на Близькому Сході на користь підтримки України.

У Росії також заявили, що міжнародне співтовариство нібито невдовзі перестане звертати увагу на Україну.

Так, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв сказав, що США та їхнім союзникам слід було б "займатися" роботою над "палестинсько-ізраїльським врегулюванням", а не "втручатися" у справи Росії та надавати Україні військову допомогу.

У МЗС РФ також звинуватили Захід у блокуванні зусиль "квартету" Росії, США, Євросоюзу та ООН, що призвело до ескалації насильства в Ізраїлі.

Окрім того, російські пропагандисти також заявляли, що РФ нібито виграє від ескалації в Ізраїлі, оскільки світ на якийсь час відвернеться від України і знову займеться "гасінням вічного вогню" на Близькому Сході.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні