В Офісі президента відреагували на події в Ізраїлі

0
В Офісі президента відреагували на події в Ізраїлі
Конфлікт в Ізраїлі та масовані ракетні удари є наслідками того, що Росія руйнує глобальну безпеку.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в Twitter, пише ТСН.

"Наслідки. Усе, що Росія робить в Україні, - це руйнування глобальної безпеки, глобальних правил, глобальних угод. Як наслідок, світ занурюється в хаос, а терористичні спільноти починають поводитися все зухваліше, агресивніше і навіть оголошувати війни цілим країнам", - зазначив він.

Подоляк вважає, що поразка Росії зможе повернути світ до стабільності. Він також назвав Москву "ключовим спонсором глобального тероризму та автором краху міжнародного права".

Що відбувається в Ізраїлі
Уранці, 7 жовтня, Ізраїль зазнав масованого ракетного удару з боку Смуги Гази, повідомила пресслужба Армії оборони Ізраїлю. Починаючи від 06:28 ранку сигнали тривоги лунали в багатьох містах країни, зокрема, в Тель-Авіві та Єрусалимі. Обстріл тривав близько пів години. Армія закликала мільйони жителів південних та центральних районів Ізраїлю залишатися в захищених місцях.

"Терористична організація "ХАМАС" розпочала масований ракетний обстріл зі Смуги Гази по території Ізраїлю. У кількох місцях терористи проникли до ізраїльської території", – заявила пресслужба ізраїльської армії.

Лідер військового крила "ХАМАС" Мохаммад Дейф заявив, що по території Ізраїлю випустили понад пʼять тисяч ракет. "Це день найбільшої битви за припинення останньої окупації на землі", – сказав він.

Премʼєр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу зробив першу публічну заяву від початку великої операції бойовиків ХАМАС.

"Громадяни Ізраїлю, ми в стані війни. Ми переможемо. Ворог заплатить ціну, якої він ніколи раніше не знав", — сказав Нетаньягу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні