У Луцьку знайшли лебедя з перерізаним горлом

0
У Луцьку знайшли лебедя з перерізаним горлом
У Луцьку на вулиці Чернишевського місцеві мешканці знайшли неживого лебедя. Зі слів місцевих – птах був з перерізаним горлом.

Про це повідомляє Конкурент з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

Знайшли його неподалік місцевої річки Омелянівка. Як зауважила місцева мешканка – він лежав обабіч дороги – на стежині.

«Трішки про самого лебедя – це цьогорічний молодий лебідь. Його мама та тато прилетіли цієї весни на річку Омелянівка та вивели потомство трьох гарних маленьких лебедят. Усі в нашому районі спостерігали за їхнім ростом та їхньою родиною до сьогоднішньої жахливої трагедії! Просто немає слів! Як таке можна зробити...», – йдеться у дописі.

Місцеві зазначають, що це вже не вперше, коли зникають лебеді. Подібна ситуація була і на ставку поблизу 3 поліклініки. Там, за свідченням лучанки, шістьох пернатих виловили один за одним. Підозрюють, що їх виловлюють безхатьки.

Цього разу вирішили надати розголосу події. На місце викликали поліцейських.

«На місці працювала слідчо-оперативна група поліції. На шиї птиці виявили рани, які нетипові для порізу. Тушку вилучили. Її огляне ветеринар. Відповідно, відомості за цим фактом внесли до єдиного журналу обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Наразі за цим фактом триває перевірка», – повідомив головний спеціаліст сектору комунікації ГУНП Волині Олег Плазовський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні