Шість найвибагливіших жінок за знаком Зодіаку

0
Шість найвибагливіших жінок за знаком Зодіаку
Астрологи, які раніше назвали найбільш невірних "чоловічих" знаків Зодіаку, тепер розповіли, кому з жінок дуже складно догодити у відносинах. У списку - одразу шість знаків, представниці яких мають славу дуже вимогливих дружин.

Про це повідомляє "Апостроф".

Лев
Представниці цього знаку прагнуть необмеженої уваги. Зберегти кохання такої жінки можна, якщо їй без кінця влаштовувати незліченні побачення, подарунки та компліменти. Вони дуже сильно бажають бути зірками скрізь і завжди, тому шукають партнера, який буде підтримувати їх абсолютно у всьому.

Скорпіон
Скорпіони від природи дуже пристрасні та інтенсивні натури. Вони чекають від своїх партнерів повної відданості та вірності. Тому потрібно бути готовим до безлічі емоційних розмов та сліз. Однак є дуже великий плюс у цього знаку - їхнє кохання вважається одним з найсильніших у Зодіаку.

Телець
Народжені під таким знаком жінки дуже вимогливі до своїх чоловіків, адже звикли до комфорту та безпеки. Вони хочуть, щоб в їхніх обранців була стабільна робота, гарний костюм та забитий продуктами холодильник. Якщо ви здатні організувати таке життя, тоді Телець – чудовий для вас знак.

Козеріг
Цей знак практичний та амбітний. Тому такі жінки чекають того ж від чоловіків. У них постійно безліч ідей та планів. Вони прагнуть створити тандем і досягати спільних цілей. З ними складно розслабитися, адже ставитимуть постійно нову мету.

Діва
Народжені під знаком Дів прагнуть порядку, чистоти та досконалості. Якщо зможете жити у бездоганно чистому будинку та харчуватися виключно здоровою їжею, то такі жінки - вам підійдуть. Однак не дивуйтеся, якщо на холодильнику побачите список справ.

Терези
Цей знак від природи прагне до краси в усьому та гармонії. Вони очікують, що їхні партнери будуть розділяти їхні цінності. Доведеться постійно слухати про мистецтво, музику, бачити естетику скрізь та шукати ідеального балансу в усьому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні