На сході України загинули семеро військових із однієї області

0
На сході України загинули семеро військових із однієї області
Сьогодні, 6 жовтня, у Львівській області прощаються із загиблими військовими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Олександр Педченко
Житель міста Пустомити Львівського району. Добровільно пішов захищати Україну від ворога в березні 2022 року. Загинув 1 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Урожайне Волноваського району Донецької області. У захисника залишилася цивільна дружина.



Володимир Олешний
Житель села Гамаліївка Мурованської громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта, воював на південно-східному напрямі. Загинув біля міста Токмак Запорізької області під час виконання бойового завдання. У воїна залишились батьки, дружина і сестра.



Іван Рза-Кулієв
Житель села Нова-Кам’янка Рава-Руської громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта, воював на східному напрямі. Загинув 25 вересня 2023 року під час ворожого прицільного обстрілу з КАБ в районі населеного пункту Зелене Поле Волноваського району Донецької області. У захисника залишилася мама.



Тарас Андрейко
Мешкав у селі Лішня Дрогобицької громади. З початком повномасштабного вторгнення чоловіка мобілізували у лави ЗСУ. Був водієм другого механізованого відділення першого механізованого взводу п’ятої механізованої роти другого механізованого батальйону В/ч А0222. Батальйон Тараса виконував бойові завдання на Донецькому напрямку. Захисник загинув 30 вересня 2023 року від отриманих травм внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Красногорівка, Донецької області. У воїна залишились батько та старший брат.



Марʼян Мищук
Мешканець села Пониковиця Золочівського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був солдатом механізованого батальйону. Загинув 29 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу. У захисника залишилася мама, 2 сестри та 3 брата.



Євген Ніколаєва
Родом з Лисичанська Луганської області, згодом переїхав на Добротвірщину, де проживав та працював. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив службу у В/ч А2120. Загинув під час виконання бойового завдання на фронті.



Олег Штурипіта
Родом з Дрогобича. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Захищав Україну у складі військової частини А0667. Був заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення. Загинув 30 березня 2022 року поблизу населеного пункту Олександрівка, що на Херсонщині. Тривалий час чоловіка вважали зниклим безвісти. У воїна залишились батько, дві бабусі, дідусь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні