На перехресті п'яна поліцейська влетіла у авто на шаленій швидкості

0
На перехресті п'яна поліцейська влетіла у авто на шаленій швидкості
У Славуті відбулось ДТП за участю автомобіля, яким керувала працівниця поліції. Очевидці стверджують, що неї були ознаки алкогольного сп’яніння, але проходити алкотест вона відмовилась.

Про це пише Еспресо Захід.

Як повідомляє Шепетівське районне управління поліції, за фактом ДТП за участю поліцейської призначено службове розслідування.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась ввечері 3 жовтня у Славуті. Травмованих осіб немає. Відбулось зіткнення двох автомобілів. В одній з автівок за кермом перебувала працівниця Шепетівського райуправління поліції. На момент вчинення ДТП поліцейська перебувала поза службою», – повідомляють у райуправлінні.

Працівниця поліції відсторонена від виконання службових обовʼязків.

Водночас жителька Славути Зоя Павлюк, яка перебувала в іншому авто, стверджує, що їхнє авто заглохло на перехресті, вони увімкнули аварійку, тоді як «фольксваген» поліцейської летів на шаленій швидкості, зніс перед їхнього авто та зупинився між електроопорами.

Під її постом залишила коментар ще одна місцева жителька, яка також була свідком ДТП. Вона стверджує, що від поліцейської «несло алкоголем за три метри» і якби її авто не зупинила електроопора, то могли б бути і людські жертви.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні