У росії заявили про готовність до переговорів: що відомо

0
У росії заявили про готовність до переговорів: що відомо
Заступник голови Ради безпеки РФ, експрезидент Росії Дмитро Медведєв, який здебільшого лякає світ ядерним армагедоном та погрожує ракетними ударами по країнах НАТО, несподівано згадав про можливість переговорного процесу як інструменту закінчення війни.

Про це він говорив у четвер, 5 жовтня, пише ТСН.

При цьому поплічник Путіна вирішив перед своїми слухачами «викрити хитрощі» країн Заходу, які нібито втомилися підтримувати Україну і тепер проштовхують «такий переговорний процес, який допомагатиме ослабленню Росії, а з іншого боку допомагатиме накопичувати сили нашого супротивника».

«Ось такі переговори нам не потрібні, вони просто шкідливі. При тому що від самих переговорів як інструменту Росія ніколи не відмовлялася... Питання в тому, про що ми ведемо переговори... З якої точки ми починаємо. А точка тут дуже проста – треба визнати реалії», - самовпевнено заявив Медведєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні