У напрямку українського міста росіяни звозять «зуби дракона» та риють окопи

0
У напрямку українського міста росіяни звозять «зуби дракона» та риють окопи
Російські військові почали масово будувати укріплення на узбережжі окупованого півострова Крим. Зокрема біля Феодосії почали звозити "зуби дракона" та рити бліндажі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на моніторингову групу "АТЕШ".

На опублікованих знімках видно, що росіяни почали зводити захисні споруди недалеко від Феодосії по трасі Е97 у бік Керчі. Там з одного боку дороги розмістили "зуби дракона", а з іншого оборона ділиться на дві лінії:

перша складається з одних окопів;

друга, яка розміщена через 5 км у бік Керчі, складається з окопів, зубів дракона, протитанкових їжаків, а також колючого дроту.
Військовослужбовці РФ добре охороняють лінію оборони, там також є дві вишки з вартовими.

"Оборону вони тримати збираються міцно, тільки є один нюанс, всі оборонні споруди спрямовані в бік Керчі. Вони настільки не впевнені у своїх силах, що готуються до нападу навіть звідти", - пише "АТЕШ".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні