Росіяни посилили військову активність на одному з напрямків: тривають бої

0
Росіяни посилили військову активність на одному з напрямків: тривають бої
Російські військові посилили свою активність на Таврійському напрямку. За минулу добу ворог здійснив 912 артилерійських обстрілів.

Про це розповів речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону у четвер, 5 жовтня.

«Якщо казати про зону відповідальності нашого напрямку, то ворог за добу здійснив 912 артилерійських обстрілів. Тут пішло деяке збільшення. Загалом російські окупанти після втрат позицій за попередній період різко збільшили свою активність. Провели 41 бойове зіткнення на Таврійському напрямку», - зазначив він.

За його словами, на інших напрямках окупанти намагаються відновити раніше втрачені позиції.

«Безуспішно ворог намагався відновити втрачене положення в напрямку Авдіївки, намагався покращити тактичне положення в районі Ласточкиного. Продовжує штурми біля Мар'їнки та діє біля Красногорівки. Загалом там зафіксовано понад 15 невдалих ворожих атак. На Шахтарському напрямку наші воїни відбили атаки ворога в районах Золотої Ниви та Рівнополя, а на Запорізькому - біля Новодарівки, Вербового та Роботиного. Ми продовжуємо ведення наступальної операції», - додав він.

Штупун розповів, що на Таврійському напрямку за минулу добу Сили оборони знищили 309 окупантів, а трьох - взяли в полон.

«Підрозділи ракетних військ та артилерії виконали 1240 вогневих завдань. Загальні втрати ворога на нашому напрямку склали 309 осіб. Якщо казати про останні 5 діб, то ворог втрачає щодня понад 250 осіб. Троє ворогів захоплено в полон за добу. Знищено 4 танки, 13 бойових броньованих машин, 4 артилерійських системи, 2 автомобілі і одну одиницю спецтехніки. Також знищено чотири одиниці ворожих складів», - підсумував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні