Що рф може готувати на 7 жовтня: українців попереджають про загрозу

0
Що рф може готувати на 7 жовтня: українців попереджають про загрозу
На вихідних російський диктатор постарішає ще на рік – 7 жовтня Путіну виповниться 71 рік. Враховуючи те, що дуже часто окупанти прив’язують обстріли України до певних дат, не виключено, що і до 7 жовтня вони можуть «присвятити» черговий удар в якості подарунка Путіну. Крім того, росіяни накопичили достатній для такого удару запас ракет.

Про це розповів військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко, пише ТСН.

«Я веду статистику їхніх обстрілів, вираховуючи можливості виробництва їхніх ракет. Давайте подивимось, якими були нещодавні обстріли. 21 вересня були ракети Х-101\555. 43 ракети, велика кількість. 25 вересня були «Калібри». Скажу так: у ворога є можливість до дня народження Путіна накопичити близько 30-40 ракет Х-101\555. Це якщо ми кажемо про авіаційну компонентну. Якщо казати про ракети морського базування, «Калібри», то у ворога є можливість накопичити приблизно 15-20 таких ракет. Отже, якщо у ворога буде бажання привітати свого диктатора з днем народження, здійснивши обстріл, то вони будуть здатні влаштувати удар. У них буде достатньо боєкомплекту. Але не забуваємо, що зараз вони дуже часто почали використовувати дрони Shahed. Тому можуть скомпанувати ракети та дрони», - каже Коваленко.

За словами Коваленка, цього жовтня росіяни наврядчи зможуть повторити обстріли енергоінфраструктури в тих масштабах, які були минулого року, починаючи з 10 жовтня.

Але при цьому експерт не виключає, що обстріли вірогідні, питання лише в їх масштабах.

«Масованих обстрілів (за допомогою ракет) цього разу вони не зможуть здійснювати, оскільки, якщо навіть зможуть накопичити великий боєкомплект, то їм буде недостатньо носіїв, - припускає Коваленко. - У росіян проблема не тільки з дефіцитом виробництва ракет, а й з носіями, які відпрацювали свій ресурс і не можуть використовуватись більше. Тому вони змущені підлаштовуватись під зношений ресурс літаків. Дрони по якості не здатні замінити ракети, але як елемент терору – вони їх давно вже замінили. Дешевий ваірант для залякування України».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні