Народна артистка України після початку війни почала працювати на росіян

0
Народна артистка України після початку війни почала працювати на росіян
Прокурори Рівненської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно народної артистки України, якій інкримінуть колабораційну діяльність.

Про це пишуть Рівненські Новини.

Так, жителька Херсону, яка більше 20 років працювала у місцевому театрі та у 2021 році отримала звання «Народної артистки України», після окупації міста пішла на співпрацю з ворогом.

Окупанти призначили її спершу директоркою двох музичних шкіл, а пізніше жінка очолила ще й так званий «Херсонский областной русский академический музыкально-драматический театр» в Генічеську.

Натомість обвинувачена займається пропагандистською діяльністю та бере активну участь у «культурних» заходах, які організовує ворог. В тому числі і у концерті, присвяченому «входженню до складу рф нових територій», а саме Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні