Популярні програми, які перегрівають ваш телефон

0
Популярні програми, які перегрівають ваш телефон
У 2023 році Apple презентувала iPhone 15, однак у користувачів виникла проблема. Багато власників заявили, що смартфон перегрівається.

Про це пише Телеграф.

Так, користувачі пишуть, що смартфон так перегрівається, що його неможливо тримати в руках. Повідомляється, що гаджет може розжаритися до температури 39-42 градуси за Цельсієм. Клієнти побоюються, щоб подібне не завдало шкоди акумулятору пристрою.

Стало відомо, що перегрів може викликати три програми. Йдеться про Instagram, Uber та гра Asphalt 9 (гоночна гра). Високоінтенсивним додаткам потрібно потокове відео, служби визначення місцезнаходження та Wi-Fi. Повідомляється, що незабаром розробники мають вирішити цю неприємність.

Поки проблема не вирішена виробником, користувачі можуть менше використовувати вищезазначені програми. Кардинальним кроком стане видалення застосунків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні