Відома співачка з України отримала паспорт рф, - ЗМІ

0
Відома співачка з України отримала паспорт рф, - ЗМІ
Українська співачка Anna Asti, яка народилася в Черкасах, вже давно перейшла на бік зла. Останні роки вона живе в Москві і активно розвиває там свою кар'єру.

Про це пише Уніан.

Зараз же стало відомо те, що вона і зовсім отримала паспорт громадянина РФ. Зробити їй це було не складно, адже кілька років тому вона вийшла заміж за росіянина Станіслава.

Варто відзначити, що ще в 2021 році Анна Дзюба (справжнє ім'я співачки) давала інтерв'ю Ксенії Собчак, в якому розповідала про український паспорт. Тоді артистка говорила, що її все влаштовує, особливо після того, як після весілля вона отримала дозвіл на тимчасове проживання в Росії. Потім вона оформила посвідку на проживання.

Міняти український паспорт на російський Анна не поспішала. У тому ж інтерв'ю вона зазначила, що в Україні живе вся її сім'я, тому вона хоче спокійно приїжджати на батьківщину і відвідувати маму.

Зараз же Асті все ж зважилася на зміну паспорта. Швидше за все, це пов'язано з повномасштабною війною в Україні, про яку знаменитість мовчить донині. У той же час вона представила новий альбом російській аудиторії, відкрила салон краси і навіть бар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні