На заході України два авто на смерть переїхали неповнолітнього

0
На заході України два авто на смерть переїхали неповнолітнього
У понеділок вночі, 2 жовтня, на Закарпатті внаслідок наїзду двох автомобілів загинув неповнолітній хлопець. Особи водіїв правоохоронці встановили, один з них є співробітником поліції, іншого наразі розшукують.

Про це повідомили у поліції Закарпаття.

Поліцейські Тячівщини отримали повідомлення від медиків про те, що вони доставляють до лікарні хлопця, якого переїхали автотранспортом. Згодом медики повідомили, що потерпілий помер у реанімаційному відділенні.

Правоохоронці, які прибули за викликом, встановили, що подія сталася на вул. Армійській в місті Тячів. Також встановили особу загиблого, це – неповнолітній місцевий житель. Окрім того, поліцейські з’ясували попередні обставини.

«На відео з вуличних камер видно, як потерпілий у темному одязі підходить до середини проїжджої частини та лягає на дорозі. Після цього тою ділянкою проїжджають дві легкові автівки», – повідомили деталі у поліції Закарпаття.

Наразі особи обох керманичів встановили. Водій автомобіля, який проїжджав першим, покинув межі області, його розшукують. Іншою автівкою керував співробітник поліції.

Усі зібрані матеріали про смертельну ДТП скерували до ДБР, слідчі якого будуть здійснювати розслідування, оскільки одним із учасників автопригоди є працівник правоохоронного органу. У Головному управлінні Нацполіції в Закарпатській області розпочали службове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні