«ПриватБанк» видає українцям пошкодженні долари: що робити

0
«ПриватБанк» видає українцям пошкодженні долари: що робити
При обміні валюти українці часто стикаються з проблемою отримання брудних купюр або банкнот з написами. Така ситуація сталася з клієнтом ПриватБанку, який хотів повернути депозитні кошти.

Таку скаргу чоловік опублікував на порталі Мінфін, пише Технофан.

Зі слів клієнта, він замовив валюту в ПриватБанку, але коли чоловік прийшов до відділення, то працівники фінустанови запропонували йому валюту на якій були незрозумілі написи ручкою та валюта старого зразка.

«Я не хотів приймати дані долари, тому попросив дати мені інші, адже з цими купюрами у мене могли б виникнути проблеми. На що від представника банку вислухав лекцію, що це нормальні купюри і всі вони дійсні навіть якщо забруднені на 50%. Але я відмовився їх приймати. У мене уже є гіркий досвід з такими купюрами» – написав клієнт

Що відповіли у ПриватБанку
На скаргу клієнта у фінустанові відповіли, що ПриватБанк здійснює видачу валюти для фізичних осіб відповідно до чинних вимог Національного банку України.

У ПриватБанку пояснюють: «Для операцій купівлі-продажу придатні всі банкноти без ознак підробки та значних пошкоджень, а також немає обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти та їх номіналу».

До того ж у відділенні банку всі купюри попередньо проходять перевірку, а якщо стан купюри клієнта не задовольняє, то звичайно він має право відмовитися від них на касі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні