Брат відомого українського співака воює на стороні росіян

0
Брат відомого українського співака воює на стороні росіян
Український співак Коля Сєрга, який на початку повномасштабної війни пішов служити, розповів про родичів із Росії.

Про це пише ТСН.

Музикант зізнався, що він більше не вважає їх своєю ріднею. А все тому, що вони підтримали повномасштабну війну в Україні та загарбницьку політику путіна. Ба більше, двоюрідний брат Сєрги, з яким виконавець провів все дитинство - російський військовослужбовець та воює на боці окупантів.

«Мамина сестра рідна там живе (у Росії – прим. ред.) і вся сім'я, її діти, з якими ми проводили дитинство в Черкасах у бабусі. Мій, виходить, двоюрідний брат, його звуть Сергієм, і він російський військовослужбовець. Він на початку повномасштабної війни написав мамі повідомлення, щоб не виходили з домів, все буде добре…Я попросив маму, щоб вона послала його на**й. Я вважаю, що у мене більше там немає родичів», - розповів музикант в інтерв'ю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні