В Україні різко похолодає: стало відомо коли

0
В Україні різко похолодає: стало відомо коли
Ближче до вихідних, 7-8 жовтня, прийде відчутне похолодання. Очікується поривчастий вітер, місцями з невеликими дощами.

Такий прогноз озвучив синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

За його словами, середньодобова температура у жовтні у більшості областей опуститься нижче +15 °С.

«Друга половина наступного тижня ознаменується прохолодною, вітряною погодою, місцями з невеликими дощами та суттєвим похолоданням. Очікувані умови погоди укладаються в кліматичну норму для цього сезону та не є аномальними» - попередив він.

Зниження температури очікується 5 жовтня. До України прийде антициклон із заходу. Очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +6…+11°С, вдень +17…+22°С.

«У п'ятницю, 6 жовтня, у зв'язку з розвитком циклонічності над країнами Балтії, значно знизиться тиск і пройдуть дощі в більшості областей України, крім західних регіонів. На Лівобережжі та у південних областях помірні дощі, місцями у супроводі гроз», - йдеться у його прогнозі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні