У Криму чоловік жорстоко вбив пару українців і заховав їх тіла у підвал

0
У Криму чоловік жорстоко вбив пару українців і заховав їх тіла у підвал
В окупованому Криму чоловік убив подружню пару. Він забив людей битою за те, що вони «погано відгукувалися про Росію».

Про це пише УНІАН.

Вбивство сталося ще 29 вересня. Чоловік прийшов додому до 66-річного Володимира і 58-річної Вікторії з Дніпропетровської області, побив їх битою і пішов. Повідомляється, що перед цим він обшукав будинок.

Пізніше стало відомо, що російська поліція затримала 60-річного чоловіка на ім'я Шавкат. Він зізнався у вбивстві, заявивши, що подружжя називало Крим українським, а також погано відгукувалися про Росію та її керівництво, тому він вирішив їх убити.

На сайті слідчого комітету РФ вказується, що подружжя вбив різноробочий, який доглядав за їхнім гостьовим будинком. Чоловіка затримали в Судаку, йому готуються пред'явити звинувачення в скоєнні подвійного вбивства.

«В ході міжособистісного конфлікту працівник завдав битою численні удари по голові жінці і чоловікові, після чого перемістив їх тіла в підвал», - йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні