На війні загинули двоє військових з Волині

0
На війні загинули двоє військових з Волині
Стало відомо про загибель полковника, який раніше жив на Волині, Валерія Борсука.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Життя колишнього мешканця Володимир, 1982 року народження, обірвалось іще 9 квітня минулого року в окупованому Маріуполі, в одному з секторів Азовсталі.

Валерій Борсук закінчив ЗОШ №3 у 1999 році, проходив службу в Маріупольському прикордонному загоні. До останнього свого подиху полковник був вірний військовій присязі.

Поховають загиблого Героя 1 жовтня у місті Могилів-Подільський.



Сьогодні, 29 вересня, у бою за незалежність України з російським окупантом на Луганщині загинув мешканець смт. Шацьк, сержант Зубчик Валерій Васильович.

Про це пише Шацька громада.

Загиблий Герой був командиром стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А 7064, - повідомили на фейсбук-сторінці 4-го відділу Ковельського РТЦК та СП.

«Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі. Світлий спомин про мужнього земляка залишиться в наших серцях», - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні