У росії велика проблема: що сталося

0
У росії велика проблема: що сталося
РФ під час повномасштабної війни проти України протягом вересня 2023 року втратила рекордну кількість гармат - понад 870 одиниць.

Про це пише УНІАН.

Число ліквідованих ворожих гармат - це не просто абсолютний рекорд за кількістю знищеної артилерії, а "критичне значення, компенсувати яке Росія не зможе", написав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в Telegram.

"Пропорційне розміщення артилерії вздовж ЛБЗ (лінії бойового зіткнення - Ред.) скорочується, можливості вогневого ураження знижуються. Такі втрати змушують виводити з консервації все старіші й примітивніші, буксировані зразки, сталінських часів, щоб дотягувати в місяць хоча б до поставки у розмірі 300 стволів в зону БД (бойових дій - Ред.)", - зазначив експерт.

За його даними, наявність самохідних артилерійських установок у окупантів стає надзвичайною рідкістю, тому і мобільність супротивника падає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні