Головнокомандувач армії Британії зробив тривожну заяву про контрнаступ ЗСУ

0
Головнокомандувач армії Британії зробив тривожну заяву про контрнаступ ЗСУ
Захід недооцінив вибудувану росіянами оборону на окупованих українських територіях, вважає начальник штабу оборони Великобританії, адмірал Тоні Радакін.

Про це пише УНІАН.

На його думку, союзникам України необхідно «скорегувати» очікування від контрнаступу ЗСУ. А саме на предмет того, чого українські бійці можуть досягти у короткостроковій перспективі.

Раніше повідомлялося, що Тоні Радакін був з візитом в Україні і зустрівся з головнокомандувачем збройними силами України Валерієм Залужним. Сторони обговорили контрнаступ та потреби ЗСУ.

«Розповів про наші оборонні та наступальні дії на фронті. Обговорили актуальні потреби українського війська. Особливо наголосив на необхідності посилення нашої протиповітряної оборони», - заявив український генерал.

Радакін своєю чергою прокоментував останні удари по Чорноморському флоту РФ. Він заявив, що це приклад того, як Україна утримує ініціативу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні