У селі 53-річний чоловік зґвалтував неповнолітню доньку

0
У селі 53-річний чоловік зґвалтував неповнолітню доньку
На Вінниччині оголосили про підозру 53-річному чоловіку, який розбещував та зґвалтував неповнолітню доньку. Злочини сталися минулого року, однак під варту підозрюваного взяли лише тепер.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

“Встановлено, що насилання чоловік вчиняв у 2022 році, коли доньці ще не було й 14 років. Після проведення комплексу процесуальних дій та ряду експертиз, слідчі довели причетність чоловіка до двох злочинів та повідомили йому про підозру”, - йдеться у повідомленні.

Чоловік підбирав час, коли вони з донькою залишалися самі. Він використовував її вразливий стан, як неповнолітньої, та довірливе ставлення до себе, як до батька. Відомо про два факти знущання з дитини, які вчиненні на початку та в кінці минулого року.

У Вінницькій обласній прокуратурі уточнили, що 53-річний житель однієї із територіальних громад Вінницького району навесні 2022 року з малолітньою донькою поїхав до своєї матері у село, де залишилися на ніч та зґвалтував її. Восени минулого року він ще раз вчинив розпусні шляхом фізичного її розбещення.

Чоловік затриманий, він перебуватиме у слідчому ізоляторі терміном 60 діб без можливості внесення застави. За вчинення злочинів, передбачених частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) та частиною 2 статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років в’язниці. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні