На заході України син вбив матір, яка не могла ходити

0
На заході України син вбив матір, яка не могла ходити
У Закарпатській області син до смерті побив матір, проте родичі та сусіди на суді захищали чоловіка, звинувачуючи покійну в її асоціальній поведінці та алкоголізмі.

Про це йдеться у вироку Іршавського районного суду Закарпатської області, передає ТСН.

Трагедія сталась на Закарпатті. Там 5 травня 2023 року син жорстоко побив рідну матір, через що 8 травня вона померла.

Причиною смерті жінки експертиза визнала численні травми, крововиливи, вивихи хребців переломи ребер, кісток рук та ніг і набряк головного мозку.

На суді підозрюваний провину визнав. Він розповів, що його мати останні 8 років зловживала алкоголем та приводила додому різних асоціальних осіб, які обкрадали будинок родини.

Через це виникали постійні сварки, проте жінка нібито ніяк не хотіла це завершувати. За рік перед смертю вона перестала ходити, а тому почала пересуватись на руках, тягнучи своє тіло, проте від випивки не відмовилась.

5 травня 2023 року він повернувся додому з роботи теж напідпитку, де застав свою матір нетверезою. Він зробив їй зауваження, але жінка почала лаятись.

Тоді чоловік викликав поліцію, проте правоохоронці нібито відмовились щось робити та виписали йому штраф через хибний виклик. Він заявив, що після цього мати почала його ображати нецензурними словами і чоловік її побив. Після цього він поклав жінку до ліжка та в наступні дні доглядав за нею. 8 травня вона померла.

На суді рідний брат покійної заявив, що не спілкувався з сестрою, оскільки вона зловживала алкоголем та не реагувала на прохання рідні припинити це. Він додав, що родина намагалась допомогти жінці та лікувала її від алкоголізму, але все було марно. Свого племінника чоловік на суді захищав. Він заявив, що це - «працьовитий, дисциплінований та врівноважений чоловік», який довго доглядав за свою мамою. Він просив суд суворо не карати родича.

Сусідка підозрюваного та жертви теж стала на бік чоловіка у суді. Вона заявила, що покійна зловживала алкоголем, а її син є порядним та працьовитим, про якого вона може сказати лише хороші слова.

Іршавський районний суд Закарпатської області визнав чоловіка винним за ч.2 ст.121 КК України. Його засудили до 7 років та 6 місяців позбавлення волі.

Це рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні