У ДТП біля заправки загинула українська артистка

0
У ДТП біля заправки загинула українська артистка
У ДТП на вулиці Сумгаїтській, що у Черкасах, загинула артистка академічного симфонічного оркестру Оксана Вовкостріл.

Про це пише Черкаси Live.

22 вересня, о 21:39 по біля АЗС «ОККО» по вул. Сумгаїтська, легковик наїхав на жінку, яка переходила дорогу. Вона загинула ще до приїзду «екстренки».

«Колишня випускниця Черкаського музичного училища й Донецької консерваторії понад 20 років життя віддала своєму оркестру й своєму театру, які для неї завжди були незмінними пріоритетами. Світла, доброзичлива, щира і дружня з усіма без винятку, Оксана завжди охоче долучалася до будь-яких творчих проєктів. Найменша в оркестрі, вона віртуозно володіла найбільшим інструментом, а свою віолончель любляче називала «моя дівчинка».

Від початку війни весь вільний час Оксана віддавала нашій майбутній перемозі, а сплетені нею вироби й нині захищають українських воїнів. Ніхто в театрі не може повірити, що нашої Оксанки більше немає», – пишуть на сторінці драматичного театру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні