Світла в українців взимку може не бути з двох причин: до чого готуватися

0
Світла в українців взимку може не бути з двох причин: до чого готуватися
Українцям слід підготуватися до можливих відключень електроенергії восени та взимку. Є дві причини, через які в Україні можуть вимикати світло.

Про це розповів гендиректор компанії-постачальника електроенергії Yasno Сергій Коваленко, пише ТСН.

Коваленко зазначив, що відключення електроенергії в Україні може відбуватися з двох причин. Перша з них – нестача власної генерації.

«Перша причина – коли немає генерації, немає електроенергії, яка виробляється. Ми, на жаль, є дефіцитною державою, у нас не вистачає на піках власної елетроенергії», – пояснив гендиректор Yasno.

Водночас він наголосив, що це проблема, яка має вирішення.

«Влітку, коли у нас багато було ремонтів, ми залучали допомогу екстреної електроенергії з Європи. Тобто проблему генерації можна вирішити за допомогою екстренної допомоги або комерційного імпорту», – сказав Коваленко.

Друга причина, через яку можуть бути вимкнення світла в Україні, – якщо будуть пошкодженні мережі.

«Відповідаючи на головне питання – що очікувати, я чесно скажу – ніхто не знає, чого очікувати, тому що ніхто не знає, куди будуть влучання. Маю надію, що не будуть, але я всім раджу персонально і я до цього готуюсь, що треба бути готовим, що відключення можливі», – попередив гендиректор Yasno.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні