У Волинській області чоловік 10 років гвалтував доньку: вона завагітніла

0
У Волинській області чоловік 10 років гвалтував доньку: вона завагітніла
Уродженець одного із сіл Дубівської громади, що на Ковельщині, майже 10 років ґвалтував рідну неповнолітню доньку. Чоловіка оголосили у міжнародний розшук.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, пише Ковель Медіа.

Слідчі встановили, що впродовж 2013-2019 років чоловік, використовуючи безпорадний стан внаслідок малолітства та фізичну перевагу, чинячи психологічний тиск, ґвалтував неповнолітню доньку. Цьогоріч 16 серпня Ковельське райуправління поліції розпочало досудове розслідування щодо цього.

Під час судового засідання стало відомо, що дівчина разом з матір’ю у серпні 2023 року повернулась з Білорусі в Україну, де на вимогу батька мала звернутись за медичною допомогою для переривання вагітності. Неповнолітня підтвердила, що вагітна від чоловіка.

«На даний час вагітність перервали, проводиться судова генетично-молекулярна експертиза. Повідомлення про підозру вручили дружині підозрюваного та адвокату. 13 вересня 2023 року гвалтівник був оголошений в міжнародний розшук. Його дружина та матір розповіли правоохоронцям, де конкретно він проживає на території Білорусі», – зазначають у повідомленні.

Слідчий поліції, за погодженням з прокурором, вніс до суду клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суддя Ковельського міськрайонного суду задовольнила прохання та оголосила чоловіка у розшук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні