Вздовж лінії фронту фіксується переміщення військ рф: названо напрямок

0
Вздовж лінії фронту фіксується переміщення військ рф: названо напрямок
ЗСУ наступають на Запорізькому напрямку, а росіяни на деяких ділянках фронту намагаються чисельно додати своє угруповання завдяки живій силі. Головне - війська вони підтягують не з тилу РФ, а переміщують вздовж лінії фронту.

Про це розповів військовий експерт, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман, пише ТСН.

«Є повідомлення Інституту вивчення війни, є інформація про те, що наші війська вже знаходяться біля Новопрокопівки, тобто це рух в бік Токмака. На цьому напрямку ми ведемо найбільш активні бойові дії», — сказав експерт.

«Цілком можливо, що на деяких ділянках фронту окупанти намагаються чисельно додати своє угруповання завдяки живій силі, там з технікою не дуже добре. Але головне, що вони ці війська підтягують не з тилу РФ, а переміщують вздовж лінії фронту. Тобто в одному місці вони намагаються зробити більше угруповання за рахунок того, що в іншому вони трохи послаблюють», — розповів Гетьман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні