На сході України загинули п'ятеро військових із однієї області

0
На сході України загинули п'ятеро військових із однієї області
Сьогодні, 27 вересня, у Львівській область попрощаються із захисниками, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Іван Шеменєв
Уродженець села Володимирка на Жидачівщині. Проживав із сімєю у Підгірцях Стрийської громади. Молодший сержант, старший стрілець десантно-штурмового відділення військової частини. Був учасником АТО. Загинув, виконуючи бойове завдання поблизу Кліщіївки на Донеччині.



Микола Нетяга
Уродженець села Руда Гніздичівської громади. Став на захист країни з перших днів повномасштабного вторгнення і вже згодом на передовій воював у складі 66 окремої механізованої бригади. Нещодавно був демобілізований у зв’язку із важкою хворобою від якої і пішов у небесне військо. У воїна залишилися батьки та двоє братів.



Тарас Сидорович
Львів’янин. Після завершення навчання в училищі проходив службу у танкових військах в Брянську. У перший день повномасштабного вторгнення став на захист країни у лавах 63-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках. У воїна залишилися дружина, двоє синів, сестра, брат, племінники та близькі родичі.



Дмитро Мілосердов
Народився у селі Поворськ Волинської області у сім‘ї військовослужбовця. Проходив строкову військову службу у селі Липники Львівської області. Бойовий медик. Із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України. У воїна залишилися мама з інвалідністю, сестра та наречена.



Дмитро Лазуркевич
Львів’янин. Проживав у місті Винники. Після завершення навчання проходив військову службу в Київській області. Від початку повномасштабного вторгнення рф став на захист країни до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У воїна залишилися батьки, брат, дружина та 12-річний син.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні