Чотири найбільші шопоголіки серед знаків Зодіаку

0
Чотири найбільші шопоголіки серед знаків Зодіаку
Астрологи, які раніше розповідали про найбільш толерантні знаки Зодіаку, склали рейтинг знаків, які найбільше схильні до імпульсивних витрат.

Про найбільших шопоголіків розповіли астрологи "Обозревателю".

Телець

Тельці люблять корисні та потрібні у побуті речі. Хоч Телець і славиться прагматичністю, але ніщо не стримає його від покупок предметів розкоші. Тельці цінують статусні предмети. Якщо інші знаки проведуть межу між потребою та просто бажанням, Тельці думати не будуть – одразу куплять.

Овен

Імпульсивний Овен схильний ухвалювати швидкі рішення та ні про що не шкодує. Вони знайдуть можливість заробити гроші, тому, якщо вони бажають зробити імпульсивну покупку – вони її зроблять. Овен може запросто витратити велику суму грошей на якусь примху, а потім до кінця місяця рахувати копійки до зарплати.

Терези

Терези часто просто одержимими красою. Вони цінують мистецтво та готові витратити всі заощадження, якщо побачать щось дійсно естетичне і прекрасне. Терезам важливо добре виглядати та мати якісний одяг, що підкреслюватиме їхній статус та індивідуальність, тому вони люблять розкішні бренди та не шкодують на них грошей.

Водолії

Якщо інші знаки Зодіаку зазвичай витрачають на себе, Водолії імпульсивно купубть подарунки для рідних чи друзів. Ці люди, як правило, настільки щедрі, що не можуть встояти перед тим, щоб порадувати інших.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні