В Іраку під час весілля загинуло більше сотні людей: що сталось

0
В Іраку під час весілля загинуло більше сотні людей: що сталось
На весіллі в Іраку спалахнула пожежа, яка охопила весь зал для святкувань. Внаслідок цього загинули понад 100 людей, серед яких і наречені, ще 150 зазнали поранень.

Про це повідомляють Al Arabiya та Reuters, пише ТСН.

Вогонь спалахнув у будівлі для святкувань в районі Хамданія у провінції Ніневія. За словами заступника губернатора провінції Хасан аль-Аллака, підтверджено загибель 113 людей та поранення 150 осіб. Згодом ЗМІ повідомили, що пара наречених теж загинула на власному весіллі разом із гостями.

Причина пожежі на весіллі в Іраку
Пожежа зайнялася у великому залі для святкувань після запалювання феєрверка у закритому приміщенні. Очевидці розповіли, що будівля загорілася близько 22:45 за місцевим часом, коли на місці перебували сотні людей. Повідомляється, що будівля була зведена з легкозаймистих матеріалів і саме тому так швидко обвалилася.

"Ми бачили, як вогонь пульсував, виходячи із залу. Це ті, кому вдалося вибратися, ті, хто не застрягли. Навіть ті, хто вибрався, були поламані", – розповів про пережите 34-річний Імад Йохана.

На місце трагедії прибула велика кількість машин швидкої допомоги з медичними бригадами.

За даними Організації Червоного півмісяця Іраку, протягом ночі кількість постраждалих у пожежі перевищила позначку 450 осіб. Там не уточнили, скільки з них загинули, а скільки перебувають у лікарні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні