Коли ЗСУ звільнять Бахмут

0
Коли ЗСУ звільнять Бахмут
Збройні сили України створили стратегічну перевагу на Бахмутському напрямку та можуть розміщувати засоби які будуть постійно завдавати ударів по окупованому місту.

Про це в етері ТСН заявив генерал армії, керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках Микола Маломуж.

«Наші і гаубиці, і самохідні установки, і ракетні системи дістають до Бахмуту постійно і нищать ворога постійно в тих укріпрайонах, де він розмістився. Довго тривати так не може. Тому наразі у нас завдання – порізати всі комунікації, а це, я думаю, найближчі 2-3 тижні», - заявив Маломуж.

Він зазначив, що ЗСУ потрібно стримувати ворога який відчайдушно намагається деблокувати Бахмут та згодом замкнути кільце навколо міста, щоб ворог міг або здатись в полон, або загинути.

«Путін буде намагатися щось зробити таке, щоб не допустити такого повного блокування Бахмуту. Будуть направлятися нові й нові сили, навіть знімаючи з інших фронтів. Бахмут для Путіна особисто надважливий в військово-політичного плану. Втрата його, а наша відповідно перемога – це вже буде реальна перемога наших військ по звільненню територій. Знакового міста, яке Путін вважає, що це може бути початком великого наступу і краху його режиму… Вважаю, що в жовтні ми матимемо перспективу звільнення Бахмуту, якщо якихось інших надзвичайних ситуацій не станеться», - заявив Маломуж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні