Троє п'яних підлітків розважались на Алеї Слави загиблих Героїв

3
Троє п'яних підлітків розважались на Алеї Слави загиблих Героїв
У селищі Іванівка, що в Одеській області, п’яні підлітки прийшли до Алеї Слави загиблим героям України, щоб влаштувати розваги.

Про це пише «УНІАН».

У соціальних мережах з’явився відеозапис, на якому зафіксовано, як підлітки (дівчата та хлопець) розважаються на Алеї Слави. Одна із дівчат, стоячи на фоні інформаційних стендів та українських прапорів, каже, що хоче до вбиральні. Дівчина, яка, ймовірно, веде фільмування, відповідає: «Так, йди, полий квіточки».

«Небіжчиків?», – запитує перша "зірка" відео.

«А що їм… Земля їм пухом», – відповідає дівочий голос за кадром.

Також на відео неповнолітні співають, кричать, а потім геть п’яні лежать на асфальті просто неба.

За словами Іванівського селищного голови Віктора Лобача, на записі – вихованка місцевого ліцею, яка святкувала своє 17-річчя у кав’ярні «Вечірнє». Разом із нею – її брат та подруга, яка й знімала відео, а потім виклала його у соцмережі. Лобач зазначає, що поліція зараз перевіряє інформацію щодо продажу неповнолітнім алкогольних напоїв.

«Батьки! І всі охочі! Подивіться ще раз це нове відео, особливо кінцівку. Як можуть виглядати 17-річні дівчата. Цього ще не показували. І замість того, щоб просити вибачення, ви починаєте шукати «кінці» в поліції, може, це нове відео вас приведе до тями й здорового глузду. Якщо дійсно підтвердиться, що у кафе «Вечірнє» малолітнім продавали спиртні напої, воно буде закрите і накладено солідний штраф», – написав Лобач.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, в ході моніторингу інтернет-мережі поліцейські виявили відео, на якому підлітки, гуляючи пам’ятним місцем, обговорювали можливість справлення там своїх природних потреб, танцювали, розважалися.

В ході перевірки поліцейські встановили час фільмування – 23 вересня, близько 20.00. Також встановлено трьох неповнолітніх учасників події – двох дівчат та хлопця. Поліцейські їх опитали.

Відносно двох дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скерували до суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб такого не повторювалось треба батьків карати за таке тюрмою. Це взагалі дебіли
Відповісти
Щоб такого не повторювалось треба батьків карати за таке тюрмою. Це взагалі дебіли
Відповісти
Українська традиція славлення героїв.
Куди потрапляє душа героя який б'ється за народ, за Україну, за світогляд?
Хто такі Славні Герої і чому їх так шанували давні слов’яни та українці?
Чому Славні Герої отримують можливість швидкого повернення в Яву, в Мир Землі?
Через що Рід героя так важливий для чергового земного явлення?
Стаття, яка дає відповіді на ці запитання:
«СЛАВНІ ГЕРОЇ – ДУШІ ВОЇНІВ, ЯКІ ПОТРАПИЛИ В ПРАВУ» -
https://uamodna.com/articles/slavni-geroyi-indash-dushi-voyiniv-yaki-potrapyly-v-pravu/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні