Стало відомо, де ЗСУ можуть прорвати оборону росіян

0
Стало відомо, де ЗСУ можуть прорвати оборону росіян
Наразі максимальна кількість сил і засобів у російських окупаційних військ зараз поблизу Куп'янська. Натомість у ворожої армії гірші справи на Херсонському напрямку - лівий берег Дніпра і берег Каховського водосховища.

Про це повідомив полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан, пише ТСН.

«Максимальна кількість сил і засобів у росіян зараз поблизу Куп'янська. Це найближче плече доставки військової амуніції від кордону з Росією, всього кілька десятків кілометрів. Плюс поруч значний військовий хаб – Валуйки, де зосереджена велика кількість сил і засобів противника. Трохи менша кількість сил і засобів противника зараз зосереджена в районі Бахмута і Донецька», - розповів експерт.

Тим часом мінімальна кількість сил противника за рахунок великого плеча постачання на Запорізькому фронті. Там росіяни намагаються посилити своє угруповання військ тут. Втім, в результаті постійних бойових зіткнень кількість їхніх військ тільки зменшується.

За словами, Світана на Маріупольському напрямку українським військам швидше вдасться вгризтися в оборону противника і прорвати її. Оптимальний варіант, каже експерт, рухатися в бік Волновахи і Маріуполя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні