Стали відомі подробиці загибелі жінки, тіло якої знайшли на дорозі біля села. ФОТО

0
Стали відомі подробиці загибелі жінки, тіло якої знайшли на дорозі біля села. ФОТО
На автодорозі біля села Борохів Підгайцівської громади Луцького району автівка на смерть збила жінку. Аварія сталася зранку у вівторок, 26 вересня. Про аварію повідомили у соцмережах

Про це пише ВСН.

Відомо, що жінку збила автівка «Ніссан». Тіло жінки виявили на дорозі без ознак життя.

Як пишуть у соцмережах, загиблу звали Олена Лаба, вона проживала у селі Діброва Горохівської громади.

«Страшна звістка сколихнула сьогоднішнім туманним ранком моє серце про загибель дорогої мені Олени Лаби... В свій час, будучи настоятелем храму святого преподобного Серафима с.Діброва, сім'я Олени та Олександра Лаби мені припала до душі по особливому, мабуть, тому що молоді, креативні, позитивні добрі - світлі люди....Скільки ми разом трудилися на благо Святої Церкви, будували храм...З Оленкою завжди було про що поговорити, вона завжди була (як важко писати «була») усміхнена, позитивна, радісна... Це надзвичайно хороша віруюча сім'я.... Олена всім серцем любила свого Олександра, в них прекрасні хороші, виховані діти... Оленка ходила до храму, допомагала прибирати в домі Божому... завжди відгукувалася на всі прохання настоятеля храму..... Олена мала мрію, яку вже, на жаль, не втілити...... вінчання з коханим чоловіком Олександром.....вона так душею і всім серцем хотіла, щоб це Таїнство звершив недостойний я.....Оленочко, дитинко, прости мені грішному....не встиг..... Життя - це спалах.....Такий туман водії куди спішите???? Швидкість, поспішаєте. ось до чого призвело все це...... осиротіли діточки....овдовів чоловік.... Господи Боже дай сили перенести важку втрату дружини, мами..... Висловлю щирі співчуття рідним і близьким новопредставленної Олени..... Будемо молитися за її душу. Сьогодні смуток і горе оповило село Діброва..... рідненькі мої я з Вами плачу і болію серцем і душею», - написав священник Віктор Обдар.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні