У Луцькому районі на підприємстві горів виробничий цех. ФОТО

0
У Луцькому районі на підприємстві горів виробничий цех. ФОТО
У понеділок, 25 вересня, о 07:34 горіло приміщення виробничого цеху одного з підприємств у селищі Цумань Луцького району.

Про це повідомила пресслужба ДСНС Волині.

На місце події виїжджали вогнеборців 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці, 1-ї ДПРЧ міста Луцька, ДПРП с. Деражне РІвненської області, а також команди місцевої пожежної охорони селищ Цумань Олика.

По прибуттю до місця виклику підрозділів служби 101 вогонь вже поширився по покрівлі будівлі. Рятувальники провели розвідку пожежі та на гасіння займання подали 5 водяних стволів. Пожежу ліквідовано о 8:57.

Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати будівлю цеху та виробниче обладнання. Під час пожежі загиблих та травмованих немає.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні